MedicON | Politica de confidentialitate

Politica de confidentialitate

  • Home
  • Politica de confidentialitate
image

Ultima modificare: 01.04.2023

Platforma medicON („Platforma”) este o solutie care poate fi accesata atat on-line de pe desktop, cat si de pe telefoane mobile, care pune la dispozitia dvs. („Utilizatorul”) o baza de date a medicilor care lucreaza in cabinete medicale individuale (CMI), clinici, policlinici si spitale, pentru a va ajuta sa gasiti medicul perferat pentru nevoile dvs. medicale si pentru a efectua o programare medicala la acesta. Medicii pot fi cautati dupa data, specialitate, localitate si forma de plata acceptata.

Prezentele Termeni si Conditii reprezinta prevederile in baza carora Utilizatorul poate solicita prin intermediul Aplicatiei prestarea Serviciului (definit mai jos) de catre Prestator (definit mai jos).

1. DEFINITII

"Platforma" - Aplicatie web sau nativa pentru telefoane mobile constand intr-un software care poate fi accesat atat in sistem iOS, cat si Android, care pune la dispozitia dumneavoastra, in calitate de Utilizator, o baza de date a medicilor care lucreaza in cabinete medicale individuale, clinici, policlinici si spitale partenere ale Prestatorului, pentru facilitarea gasirii medicului specialist pentru nevoile medicale si pentru efectuarea unei programari medicale la acesta, in functie de disponibilitatea existenta la acel moment, precum si pentru facilitarea programarilor la analize medicale de laborator si imagistica.